Punime në linjën 35kV te Linjes L30-6/4 Patos – Matkë,datë 23 janar, kufizime energjie në disa zona

Për shkak të punimeve të planifikuara në linjën 35kV te Linjes L30-6/4 Patos – Matkë, në datën 23 janar, nga ora 06:00-16:00, do të stakohet energjia në nstacionet Matkë dhe Pobrat.
Pa energji do të mbesin këto zona në Fier;
Qyteti I Roskovecit dhe fshatrat Strum, Velmish, Kurjan, Mbrs, Vlosht, Ngjeqar, Driz, Driz Vidhisht.
Në Berat; Komuna Kutalli, Drenovicë, Samaticë, Rërza, Nafta, Pobrat, Çukalat, Slanicë.