Punime në linjën L30-37/1 Bulqize-Krastë- Batër, 10 min pa energji disa zona në Bulqizë

Për shkak të punimeve të planifikuara në linjën L30-37/1 Bulqizë-Krastë- Batër, sot nga ora 15:00 deri në orën 15:10, dhe në orën 16:00-16:10, do të stakohet energjia elektrike në nënstacionet Krastë dhe Bulqizë.
Pa energji gjatë kësaj kohe do të mbetet ish-komuna Krastë në Bulqizë me fshatrat: Gjon, Peshk, Lene, Thekna, Fabrika e pasurimit Batër.