Punime në nënstacionin Kavajë, 16 dhe 18 janar pa energji disa zona në Kavajë

Për shkak të punimeve të planifikuara nga OSHEE, në datat 16 dhe 18 janar do të stakohet energjia elektrike në nënstacionin Kavajë gjatë intervalit kohor 09:00-13:00.
Pa energji do të mbeten: Qerret, Stan i ri, Karpen, Çetë, Momël, Helmas, Mengaj, LizË, Vorrozen, Luz i Vogël, Luz i Madh, Hajdaraj