Punime në nst Mollas, 09-11 korrik kufizime energjie në disa zona në Kolonjë

Për shkak të punimeve të planifikuara që do të kryhen në zbarrat 35 kv të nst Mollas, në datat 09:00-11 korrik, do të ketë kufizime energjie në disa zona në Kolonjë.
Ndërprerjet e energjisë do të jenë gjatë intervalit të punimeve 09:00-13:00.
Zonat e prekura janë: Komuna Mollas, Antenat Ersekë,
Fshatra të Ish Komunave Mollas, Clirim dhe Vithkuq, Hec Trecka