Punime në zbarrat 35 Kv të nstacionit Vorë, sot kufizime energjie në disa zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të punimeve në zbarrat 35 kV në N/stacionin Vorë, nesër në datën 29 janar nga ora 05:00-07:00, do të mbesin pa energji këto zona në Tiranë:
Zona Vorë-Marikaj, zona pranë stacionit të Trenit Vorë, Marikaj, Pompat e Ujësjellësit Vorë, Rruga (Vorë-Rinas), Fabrika e Aluminit, Fshatrat Gërdec, Marqinet, Gjokaj, Kodër Bërxull, Prezë, dhe Subjekti privat “Agro-Blend.