Punime të planifikuara në linjën 110kV L110 – 13/1 Fushë Krujë – Lac 1, 19 prill kufizime energjie në disa zona

Për shkak të punimeve të planifikuara në nstacionin Mamurras, në kuadër të grafikut të remonteve për mirëmbajtjen e rrjetit, nesër datë 19 prill, në intervalet kohore 09:00-09:30 dhe 15:30-16:00, do të ketë kufizim të energjisë elektrike në këto zona në Kurbin:
Bashkia Mamurras, Fushë Mamurrasi, Bizneset në Autostradë Mamurras, Abulena, Karburant Reçi, Karburant “Eri”, Lagjia “Demokracia”, Lagjia e Re; ish-komuna Thumanë, Dukagjin, Zhej,
Ujësjellësi Mamurras.