Punimet e planifikuara të OSHEE në nst Himarë e Vjetër, 29 Maj, kufizime energjie në disa zona

Për shkak të punimeve për fuqizimin e rrjetit të shpërndarjes që do të ndihmojë në cilësinë e furnizimit me energji elektrike gjatë sezonit turistik, në datën 29 Maj, do të stakohet energjia në nst Himarë e Vjetër.
Kufizimet e energjisë do të jenë gjatë intervalit kohor 08:00-18:00
Pa energji do të jenë: Himarë, Livadhe, Jalë, Vuno, Dhërmi, Kondragje, Palasë, Qeparo, Kudhës, Pilur, Potam.

29 Maj, ora 08:00-14:00, punime në nst Palase, do të stakohet linja 35 kv ajrore dhe kabllore
Pa energji: Dhërmi, Palase.