Punimet në kabina, ja zonat pa energji në Tiranë nesër më 1 gusht

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se nesër në datë 1 gusht, do të kryhen punime në disa kabina në Tiranë e për pasojë do të ketë mungesë të energjisë në disa zona:
Punime në kabinat “Serat 2” dhe “Beqir Luga” nga ora 09:00-11:00
Pa energji: rruga “Hoxha Tahsim”, rruga “Selaudin Zorba”, pjesërisht