Punimet në nstacionin Cërrik, kufizime energjie në disa zona

OSHEE njofton se në datën 9 mars do të kryhen punime të planifikuara në nstacionin Cërrik në kuadër të investimeve në rrjetin e shpërndarjes.
Punimet do të kryhen gjatë intervalit kohor 10:00-14:00.
Zonat që mbeten pa energji në Elbasan/ Cerrik: lagjet nr. 1, 2, 3, Kamame dhe SMT, ish kom. Gostime, fshati Malasen.