Punimet në n/stacionin Selitë, kufizime energjie në disa lagje në Tiranë nga ora 01.00-06.00

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të punimeve të firmës kontraktore në n.stacionin Selitë, njoftojme mbi kerkesen e ardhur nga Nenkontraktori, për spostimin dhe nxjerrjen nga territori të transformatorit të vjetër, nga ora 01.00-06.00 e datës 12 janar, nuk ka pasur energji në n.stacionin e Pallatit të Kongreseve.
Pa energji mbetën: Rr.Ilia Dilo Sheperi, Rr. Gjovalin Gjadri,
Rr. Hamdi Pepa, Rr. Bedri Karapici, Rr. 3 Deshmoret (pjeserisht) prane KMY,
Biznese private brenda territorit te Ish Misto Mames, Kaon, Rr. Tish Daia, Tek Eleonora, Prane Kopshtit Botanik, Kodra Diellit, Zona prane ish SMT, Zona prane ish Drejtorise se ujerave (Selite), Zona e vilave Selite, Rr Irfan Tomini, Lagjia Garunj, Neë Bathore, Lunder, Vishnje, Arbane, Rr Stavri Themeli, Rr Teodor Keko, Prane Ish NPV.