Punimet në nstacionin Traktora, 06-10 mars, kufizime energjie në disa zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të punimeve që do të kryhen në nstacionin Traktora, në datat 06-10 mars, do të ketë kufizime energjie në disa zona në Tiranë:
Datë 6 mars, ora 11:00-13:00
zona pranë Depos së Ujit , zona pranë Senatoriumit,
zona Uzina Traktorit, Shkozë (pjesërisht)

7 mars, ora 09:00-11:00 dhe 11:00-13:00

Arkivi, Shkozë 2, Instrumentali, Reparti 8802,

8 mars, 09:00-13:00
Kodra e Metallve, zona Farkë, zona rreth Qytetit Studenti, Shkozë (pjesërisht), Kodra e Kokonozëve,
Ish Parku Komunal,Pallatet pranë Oxhakut te shkolla e Bashkuar, Porcelani, Rr. Pasho Hysi, Kryegjyshata, Poligrafiku, Burgu 325, Zona Uzina Traktorit, Arkivi, Shkoze 2, Instrumentali, Reparti 8802, Uzina Gjeologjike, Privat/ UPNA, Firma e Betonit Sina 98.

9 mars, ora 09:00-13:00
Kodra e Metallve, zona Farkë, Zona Qytet Studenti.

10 mars
ora 09:00-13:00
Farkë, Lundër, Zona e Senatoriumit, Lundër, Farkë, Qesarakë /Tiranë