Punimet në nstacionin Velipojë, datë 17 mars pa energji disa zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të punimeve të planifikuara në nstacionin Velipojë, nesër në datën 17 mars, do të ketë kufizime të energjisë elektrike në disa zona nga ora 10.00-16.00.
Pa energji gjatë kësaj periudhe do të jenë këto zona
Ish Komunat Oblikë, Bërdicë, Dajç, Velipoje dhe plazhi Velipojë, Hidrovoret Cas e Vilu, (Pallatet : Sait Fishta), Sektor Velipoje, Fshati: Rrjoll, Hidrovori Vilu.