Punimet për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 15-18 maj kufizime energjie në disa zona nw veri

Për shkak të punimeve që po kryhen nga Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, në disa rajone të vendit, në datat 15-18 maj, do të ketë kufizime të energjisë në disa nstacione në rajonin e veriut.
Sipas grafikut të punimeve, në datën 15 maj, nga ora 10:00-14:00, do të stakohet energjia në nstacionin Koman.
Pa energji do të jenë këto zona në Shkodër: Koman, Karmë, Gegaj, Haxhiaj, Pecaj, Palaj, Vukjakaj, Vukaj, Barcollë, Qerret, Vilë, Telume, Kishë Arrë.
Në datën 16 maj, nga ora 10:00-12:00 do të ketë punime në
n/stacionet Bajram Curri, Gropaj.
Zonat pa energji në Tropojë: Bashkia B.Curri Lagjet: Dardania,
Sharr, Partizan 1,2,3; Spitali, Frigoriferi, Lagjet: Gjongecaj, Nimaj, Ish fabrika miellit, Rruga Fierze, Fshatrat: Llugaj, Luzhe, Pac, Vladë, Visok, Berishë, Markaj, Dojan, Bujan, Dunishe, Lekurtaj, Vatoc, Cërnicë, Rrëzëmali, Babinë, Kërrnajë, Qendër Tropojë, Papaj, Sopot, Kojel, Memiaj, Viçidol, Maskollatë, Qendër Valbonë, Rranxa, Btosh, Shen Gjergj, Lekbibaj, Gjonpepaj, Dushaj i Poshtëm, Dushaj Epërm, T’Pla, Degë
Në datën 16 maj, nga ora 12:00-14:00
Pa energji këto zona në Tropojë: Llugaj, Luzhë, Pac, Vladë, Visok, Berishë, Markaj, Dojan, Bujan, Dunishë, Lekurtaj, Vatoc, Cërrnicë, Rrëzëmali, Babine, Kërrnajë, Qendër Tropojë, Papaj, Sopot, Kojel, Memiaj, Viçidol, Maskollatë, Qendër Valbonë, Rranxa.
Datë 17 maj, ora 10:00-14:00
Pa energji këto lagje në Shkodër: “Ajasëm”, Bahçallek, Kala, N.SH.N, Pazari, Shirok, Xhabijë, Zogaj, A. Shima, Nikoll Marku, dhe Privat, Draçin, Tepë, Mark Lula, fshatrat: Bërdicë, Beltojë, Mali Hebë
Datë 17 maj, ora 10:00-14:00
Kufizime energjie në disa zona në Lac: Fushë Gjorm, Lac,
Sanxhak, Ujësjellësi, Fabrika e Miellit.
Datë 18 maj, nga ora 10:00-14:00
Pa energji disa zona në Dibër: Arras, Fushë Çidhë, Lazrej,
Mustafë, Kom.Arras; Fushë Aliaj, Rrethas, Sina e Poshtme dhe e Sipërme, Kom. Fushë Çidhen, Bllicë, Kullas, Radomir, Sllovë, Shumbat (Zona Peshkopi; Sllovë, Kalisi , Bushtrica, Caja, Tejmollë, Vërri, Arrën, Lajthizë që i përkasin rajonit të Kukësit
Zalldardhe, Reç, Lurë, Ndërshen, që bëjnë pjesë në njësinë Peshkopi