Remont i OSHEE në nënstacionin Vojnik, 9 prill kufizime energjie në disa zona

Për shkak të punimeve të planifikuara në nënstacionin Vojnik, në datën 9 prill do të stakohet energjia elektrike gjatë intervalit kohor 09:00-15:00.
Pa energji do të mbeten: Dovolan, Erebar, Grevë, Gradec, Kovashic, Melan, Porinar, Trepçë, Trevë,
Blladë e Epërme dhe e Poshtme, Burrim, Çërnenë, Hodol, Kërçisht, Kllopçisht, Maqellarë, Pesjak, Vojnik.