Remont i OST në linjën 110kV HEC Rapun (3, 4) – Fibër, 29-31 mars pa energji disa zona në Librazhd

Me kërkesë të OST, e cila do të kryejë remont në linjën 110kV HEC Rapun (3, 4) – Fibër, gjatë intervalit kohor 08:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Librazhd:

Pjesërisht: Gafërr, Fushë Bushe, Dedashmet, Gurorja, Mirak Katund, Polis, Damjan, Qendër, Rrumbullak, Sheshe, Skodë dhe Valë