Remont i OST në linjën 110kV Hec Rapun (3, 4) – Fibër, 9-11 mars kufizime energjie në Librazhd dhe Elbasan

Me kërkesë të OST e cila do të kryejë punime në linjën 110kV Hec Rapun (3, 4) – Fibër, në datat 9-11 mars dhe 15-16 mars, gjatë intervalit kohor 08:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Librazhd dhe Elbasan:

Librazhd/ Gafërr, Fushë Bushë, Dedashmet, Gurorja, Mirak Katund, Polis, Damjan, Qendër, Rrumbullak, Sheshe, Skode, Vale, Privat

9-11 mars/11:00: 17:00

Elbasan/Sericë, Polis i vogël, Xibrakë, Lamollë, Privat Bajrami, Labinot Fushë, Griqan poshtë. Mengel, Krastë

9 mars/11:00-17:00

Elbasan/Mengel