Remont i OST në linjën 110kV Kuccovë – Jagodinë, 5 dhe 8 nëntor kufizime energjie në disa zona në Berat

Me kërkesë të OST e cila do të kryejë remont në linjën 110kV Kuccovë – Jagodinë, në datën 5 dhe 8 nëntor do të stakohet energjia në këto zona në Berat:

5 nëntor/06:00-14:00

Pjesërisht: Kutalli, Drenovicë, Samaticë, Rërza

5 nëntor/ 09:00-13:00

Pjesërisht: Kutalli, Drenovicë, Samaticë, Rërza