Remont i OST në linjën 110kV L110 – 23 Rubik – Reps, 25 maj kufizime energjie në disa zona në Mirditë

Për shkak të remontit të OST në linjën 110kV L110 – 23 Rubik – Reps dhe në disa fidera të NST Reps, në datta 25-26 maj, gjatë intervalit kohor 08:00-16:00. Pa energji do të mbeten këto zona në Mirditë:

25 maj/Pjesërisht: Rubik, Lagjia e Vjetër, Munaz, Rrajë e Zezë, Rrethi i Epërm, Velë, Varrëshkejz, Arrëzë

26 maj/Orosh, Reps, Lelaj 1 dhe 2, Shkorret, Maja Madhe, Plagez, Gurth Spaç, Bulshar, Koder Rane, Kullaxhi, Blinisht, Shpal, Vau Madh, Mashterkor, Zajs, Zona Fan, Lgjin Gryk Orosh, Shtrungaj, Bisak, Klos, Kujt, Kat.Ri, Konaj, Zallxhuxhe