Remont i OST në linjën 110kV L110 – 36 Laç 1 – Fushë Kuqe, 24 shtator kufizime energjie në disa zona në Kurbin dhe Lezhë

Për shkak të remontit të OST në linjën 110kV L110 – 36 Laç 1 – Fushë Kuqe, në datën 24 shtator gjatë intervalit kohor 08:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Kurbin

Kurbin/Fushë Kuqe Qendër, Kisha- Gurrëz, Patok, Qender F-Kuqe, Plazh-Patok, Kisha katolike, Komplekse, Qendra 1,

Lezhë /Rrilë, Grykë Lumi, ish- komuna Shënkoll, Barbullojë, Gajush, Shënkoll, Tale