Remont i OST në Linjën 110kV L110 – 36 Laç 1-Laç2, 18 shkurt kufizime energjie në disa zona

Operatori i Sistemit të Transmetimit ka njoftuar se do të kryejë punime ditën e hënë, 18 shkurt, në Linjën 110kV L110 – 36 Laç 1-Laç2.
Për këtë shkak, OSHEE do të stakojë energjinë elektrike si masë sigurie në nënstacionin Laç2 gjatë intervalit kohor 08:00-17:00. Pa energji do të mbeten Fushë Shullaz dhe Fushë Milot