Remont i OST në Linjën 110kV Laç 1 – Fushë Kuqe, 13 shtator kufizime energjie në disa zona në Lezhë dhe Kurbin

Me kërkesë të OST e cila do të kryejë remont të planifikuar në Linjën 110kV Laç 1 – Fushë Kuqe, në datën 13 shtator gjatë intervalit kohor 08:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Kurbin dhe Lezhë:

Kurbin/Fushë Kuqe Qendër, Kisha- Gurrez, Patok, Qendër F-Kuqe, Plazh-Patok, Kisha katolike, Komplekse, Qendra 1, Mirditori 1+2, Firme Betoni

Lezhë / Rrile, Gryk Lumi (Kom. Shenkoll), Barbullojë, Gajush, Shenkoll, Tale