Remont i OST në linjën 110Kv Laç 1 – Fushë Kuqe, 60 minuta pa energji disa zona në Kurbin dhe Lezhë

Për shkak të punimeve që do të kryhen nga OST në linjën 110Kv Laç 1 – Fushë Kuqe, për 60 minuta do të stakohet energjia në disa nënstacione. Pa energji do të mbeten këto zona në Kurbin dhe Lezhë:

Kurbin/ Fushë Kuqe Qendër, Kisha- Gurrëz, Patok, Qendër F-Kuqe, Plazh-Patok, Kisha katolike, Komplekse, Qendra 1, Mirditori 1+2,

Lezhë/ Rrilë, Gryk Lumi (Kom. Shenkoll), Barbullojë, Gajush, Shënkoll, Tale