Remont i OST në NST Laç 1, 10 shtator kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të parashikuar të OST në NST Laç 1, në datat 10 dhe 13 shtator do të kufizohet energjia në intervalin 09:00-16:00. Pa energji do të mbeten këto zona në Kurbin
Autostrada, Fushë Gjorm Pjeserisht, Zhej i Vogël, Fshat Laç