Remont i OST në NST N/stacionin Pallati i Kongreseve, 20 dhe 24 shtator kufizime energjie në disa zona

Njoftim i OST për abonentët Tiranë
Stakim i datës 20 dhe 24 Shtator

Për shkak të punimeve të planifikuara nga OST për instalimin e sistemit të matjes në fiderat 6kV të NST N/stacionit Pallati i Kongreseve, në datën 20 dhe 24 shtator do të stakohet energjia në intervalin kohor 00:00-06:00 pjesërisht në zonën pranë qendrës së Tiranës, si dhe në rrugën “Bektash Berberi”, rruga “Astrit Kola”, fshati “SOS”, rruga “Luigj Gurakuqi”