Remont linjën 35kV L30 – 47 Bistrica 2 – Livadhja, 1-2 tetor kufizime energjie në disa zona në Sarandë

Njoftim për abonentët Sarandë📌

Stakim i datës 1-2 Tetor📍

Për shkak të punimeve të planifikuara në
linjën 35kV L30 – 47 Bistrica 2 – Livadhja, në datën 1 dhe 2 tetor në segmentin kohor 08:00- 16:00 do të mbeten pa energji ⚡këto zona në Sarandë

1 tetor/08:00-16:00

Livadhja, Konispol, Markat, Aliko, Janjar, Grave, Komat, Ninat, Llazat, Kallcat, Karoq, Sopik, Kullurice, Halo, Qenurjo, Fanar, Dober, Mancet, Shales, Dishat,
Verve, Çiflik, Vagalat, Shkalle, Koder, Dermish, Rahulle, Aliko, Çaush, Trembul, Neohor, Jerme, Fitore, Memoraq

2 tetor/09:00-14:00

Lukovë, Berdenesh, Periferia Sarande, Çuke, Metoq, Gjashte, Shelegar, Bashkia Finiq: Bregas, Vrion, Vromero, Coraj, Ftere, Piqeras, Sasaj, Krekez, Shenvasi, Nivic bubar