Remont linjën 35kV L30-59 Kalimash – Krumë, 27 maj kufizime energjie në disa zona në Tropojë dhe Kukës

Për shkak të remontit të parashikuar në linjën 35kV L30-59 Kalimash – Krumë, në datën 27 maj gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Kukës:

Zahrisht, Pla, Nikoliq, Pla Krume, Vllahen, Bardhej, Helshan, Kostur, Perollaj, Ukperaj Kam, Zogaj, Kepenek,Xhuxhë, Qarr, Golaj,Qarrë,Letaj,Zgjeç, Pla, Brat, Dobrune, Cahan, Kishaj, Mujaj, Pogaj, Cahan, Fajze, Brenoge, Vranisht, Sefoll, Metaliaj, Myc-has, Tregtan, Liqe Kuq, Peke, Gajrep, Krume