Remont në disa fidera të NST Fiber dhe NST Përparim, 22-23 dhjetor kufizime energjie në disa zona në Elbasan

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 22-23 dhjetor, gjatë intervalit kohor 10:00-14:00, do të kryhen punime në disa fidera të NST Fiber dhe NST Përparim, Pa energji do të mbeten këto zona në Elbasan:

22 dhjetor/Labinot Fushë, Mengel, Biznese, Krastë,

23 dhjetor/Gjocaj, Bardhas, Kurtaj, Osmanshej, Rrumbullak, Celhakaj, Kom. Sheze, Fshat; Algjinaj, Pekishte, Korthnek, Vasha