Remont në disa fidera të NST Guri i Kuq, 7 qershor pa energji disa zona në Pogradec

Në vijim të investimit për mnirëmbajtjen e rrjetit, në datën 7 qershor gjatë intervalit kohor 10:00-13:00 do të kryhet remont në disa fidera të NST Guri i Kuq .

Pa energji do të mbeten këto zona në Pogradec:

Pjesërisht: Bashkia Pogradec:Lagjia 4 dhe 5, Gorica, Kalaja, Trebinjë, Velçan, Bishnicë, Pleshisht, Potgozhan.