Remont në disa fidera të NST Kashar, 15-16 janar kufizime energjie në disa zona

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 15-16 janar do të kryhen punime në disa fidera të NST Kashar. Më poshtë oraret e stakimit të energjisë dhe zonat që preken nga këto remonte.

15 janar/10:00-13:00

Pjesërisht: Mëzez Qendër

15-16 janar/09:00-16:00

Zona përballë Euro Beton 2005, pranë mbikalimit të Rinasit, zona e Qafë Kasharit