Remont në disa fidera të NST Mëzez, NST Qafë Mollë, NST Valias, NST Selitë dhe NST Vorë, 13 qershor pa energji disa zona në Tiranë

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 13 qershor do të kryhen punime në disa fidera të NST Mëzez, NST Qafë Mollë, NST Valias, NST Selitë dhe NST Vorë.

Pa energji do të mbeten këto zona në Tiranë:

09:00-15:00

Pjesërisht: Shënmëri , Shëngjergj, rruga “Hamdi Pepo”, Selitë, Laknas, Valias, Gërdec, lagjia “Grec”

09:00-14:00

Pjesërisht: Domje, Fushë Mëzez, Laknas, Bërxullë, Domje, Bathore,nBreg Lumi, Qerekë, (pjeserisht), Tapizë, Laknas, Valias, Bathore, Bregu i Lumit, Çekrezë, Kasallë, Parafabrikatet Kamëz.