Remont në disa fidera të NST Traktora dhe një fider në NST “Uzina Dinamo”, 27-28 shkurt pa energji disa zona

Për shkak të remontit të parashikuar në fiderin 253/1 të NST “Uzina Dinamo” dhe disa fidera të NST Traktora, në datat 27-28 shkurt do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë

27 shkurt

09:00-15:00

Pjesërisht pa energji rruga “Gani Domi” pranë Maternitetit të Ri, rruga “Bajo Topulli” pranë Kryegjyshatës

10:00-12:00

Pjesërisht pa energji zona e Kodrës së Kuqe, Zallherr, Qinam

28 shkurt

09:00-15:00

Pjesërisht pa energji rruga “Selaudin Zorba”, “Rruga e Dibrës”, tek Fakulteti i Mjekësisë, rruga “Ali Demi”