Remont në disa fidera të NST Uzina Dinamo dhe në dy fidera të kabinës “Vangjel Capo 1”, 16 shkurt kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 16 shkurt do të kryhen punime në disa fidera të NST Uzina Dinamo dhe në dy fidera të kabinës “Vangjel Capo 1”. Pa energji mbeten këto zona në Tiranë:

09:00-16:00

Pjesërisht: Rruga “Vangjel Capo” Allias dhe rruga “Niko Avrami”

10:00-15:00

Pjesërisht: Rruga “Jordan Misja”, Ish-Perim Patatja, Ish-Uzina Dinamo, zona prane shinave te Trenit, zona paa Spitalit Ushtarak, zona prane ish- parkut te Autobusave