Remont në disa kabina në Tiranë, 29 maj kufizime energjie në disa zona

Për shkak të investimit për rikonstruksionin e kabinave, më 29 maj, do të punohet në një nga kabinat e NST Farkë gjatë intervalit kohor 09:00-16:00.Per pasojë do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

Pjesërisht Sauk i Ri dhe të gjithë bizneset në segmentin e rrugës së Elbasanit, nga Shkolla e Policise deri te zona e quajtur ( Karburanti i vjeter ) gjithashtu pa energji do te jene dhe pjeserisht rruget e meposhtme: Rruga “Enver Preza”, rruga “Shaqir Palushi” ,rruga “Ramazan Bregu, rruga “Grigor Gjika”, rruga “Arif Hasko”, rruga “Hamide Dalipi”Rruga “Selim Jegeni”, rruga “Danish Jukniu”