Remont në disa nënstacione në Burrel dhe Mirditë, 7 Nëntor kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët #Burrel dhe #Mirditë
Stakim, data 7 Nëntor

Për shkak të remontit në zbarrat 10kV në NST Rrëshen dhe Krastë, në datën 7 Nëntor gjatë intervalit kohor 09:00-12:00 do të stakohet energjia në këto zona në Burrel

Kalanjan, Gëziq, Kodër Rrëshen, Ndërfan, Shter, Cekaj, Shtan, Tarazh, Mollaj, Trojzë, Prosek, Bungaj, Valc, Malaj, Vjollec, Perlat, Jezull, Sheshaj, Lurth, Kazaq, Rrushkull, Shtrezë, Rrëshen, Qafë Moll

09:00-12:00

Shtuf, Kaçinar, Arrëz, Kuzhnen, Ungrej, Fregen, Kalur, Kalivaç, Kashnjet, Gjobardhaj, Simon, Karricaj, Shpërdhazë, lagjet Qendër

12:00-16:00

Rrëshen, Kulme, Ndërfushaz, Komisariati

09:00-15:00

Melsu, Lugu i Thellë, Gjon, Peshk, Lenë, Thekna, Qarrë,

Staveç, Miniera, Fabrika e pasurimit Bateër, Miniera Karap Lika