Remont në disa nënstacione në Elbasan, 16-20 nëntor kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Librazhd, NST Elbasan 2, NST Elbasan, NST Elbasan 5 dhe NST Gramsh, në datat 16-20 nëntor do të stakohet energjia në këto zona në Elbasan:

16 nëntor/10:00-14:00

Ballgjin, Dranovicë, Floq, Funarëz, GuraKuq, Kuturman, Orenje, Zdrajshe

17 nëntor/10:00-15:00

Zona e Kombinatit Metalurgjik, 9Kurum , Gelqere, Xhamat) 18 nëntor/10:00-15:00 Fshati Vidhas

19 nëntor/10:00-14:00

Katundi Ri, Biznese private

20 nëntor/10:00-14:00

Tunjë Kushovë, Pishaj, Skënderbegas, Kodovjat, Lagjia “Holta”, Komuna Pishaj, Lagjia “Sporti 1”, “Sporti 2”, Lagjia “Kocaj”, “Lagjia e Parkut”