Remont në disa nënstacione në Korçë, 17-19 nëntor kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Ersekë dhe NST Gjanç, në datat 17-19 nëntor gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Korçë:

17 nëntor/Fshatra të ish-komunës Qendër, fshatra të ish-komunës  Novoselë

18 nëntor/Bellovodë

 19 nëntor/Rehovë, Lubonjë, Vithkuq, Brozdovec, Leshnjë