Remont në disa nënstacione në Shkodër, 16-18 qershor kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të planifikuar në NST Vrakë, NST Koplik dhe NST Bajzë, në datat  16-18 qershor gjatë intervalit kohor 09:00-13:00 do të stakohet energjia në këto zona në Shkodër:

16 qershor/Boriç, Gril, Omaraj, Gruemir, Linaj, Vorfe, Kullaj, Rrash

17 qershor/09:00-12:30

Pjesërisht qyteti  Koplik, Njësia Administrative Shkrel, Goraj, Katun Kastrati, Gradiskije

12:30-16:00

Ktosh, Demiraj, Grudë fushë, Gruemire, Cesme, Fshatrat  Kaldrun, Sterbeq, Jubice, Flake.

18 qershor/ 09:00-14:00

Bajzë, Aliaj, Kastrat