Remont në disa NST në Korçë, 22 dhe 24-25 qershor kufizime energjie në disa zona

Per shkak të punimeve për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 22 dhe 24- 25 qershor do të stakohet energjia në intervalin kohor 10:00-14:00 në këto zona nê Korçë:

22 qershor

Lozhan, Senisht, Tresove

24 qershor

Velçan, Strelce, Moglice

25 qershor

Ish komuna Proger, Ish Komuna Pojan, Hoçisht, Vranisht, Stropan, Vishocice, Baban.