Remont në dy nënstacione në Fier, 11-12 Nëntor kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët #Fier

Stakim, data 11-12 Nëntor

Për shkak të remontit të parashikuar në linjën 35 kV L30 – 67 Selenicë – Cakran dhe në NST Fieri 1, në datat 11-12 Nëntor do të stakohet energjia në intervalin kohor 08:00-16:00 duke lënë pa energji këto zona në Fier

11 Nëntor/Ish komuna Cakran, Gorishovë
12 Nëntor/Zhupan, Drizë, Portëz, Zharëz, Verbas, disa lagje në qytetin e Fierit: “Sheqi i Vogël”, “Sheqi i Madh”, ”Liri”, “1 Maji”, “11 Janari”, “Kryengritje e Fierit”