Remont në kabina, pa energji dy rrugë në Tiranë

Për shkak të punimeve për rikonstruksionin e kabinës “Grigor Heba”, deri në orën 14:00 do të stakohet energjia në rrugën “Grigor Heba” dhe rrugën “Sulejman Delvina” pjesërisht