Remont në kabinën “Siri Kodra 7”, 8 korrik kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Për shkak të remontit të parashikuar në kabinën “Siri Kodra 7”, të mërkurën (8 korrik) do të stakohet energjia gjatë intervalit kohor 09:00-15:00. Pa energji do të mbeten pjesërisht rruga “Siri Kodra” dhe rruga “Besa”