Remont në linjën 110kV Hec Rapun (3, 4) – Fibër, 12 dhe 14-16 shkurt kufizime energjie në disa zona në Elbasan

Me kërkesë të OST e cila do të kryejë remont në linjën 110kV Hec Rapun (3, 4) – Fibër, në datat 12 dhe 14-16 shkurt do të stakohet energjia në këto zona në Elbasan:

12 dhe 14-16 shkurt/05:00-13:00 Sericë, Polis i Vogël, Xibrakë, Lamollë, Labinot Fushë, Griqan poshtë, biznese private