Remont në disa nënstacione , 26-27 dhe 30 tetor kufizime energjie në disa zona në Elbasan

ër shkak të remontit të parashikuar në Linjes 35kV Belsh – Përparim, NST Fiber, NST Elbasan 5 dhe NST Metalurgji 2, në datat 26-27 dhe 30 tetor gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Elbasan

26-27 tetor

Përparim, Bicaj, Garrunjë, Pajov, Bishqem, Cacabez, Cengelë, Gruksh, Hazgjok, Haspirej, Lazaren, Paulesh, Vidhas-Halgjer, Gjocaj, Bardhas, Kurtaj, Osman Shehij, Rrumbullak, Shezq, Algjinaj, Pekishte, Korthnek, Vasha, Privat, Qyteti Peqin, Burgu Peqin, Capanaj, Palaj, Godolesh, Labinot Mal, F Griqan, Qerret, Guri Zi, Ura e Lizes Labinot Fushe, Serice, Xibrak

30 tetor

Pusi 1, Unaza1, Vidhas (Uzina 2)