Remont në Linjën 35kV Bistrica 2 – Saranda 1 dhe në NST Saranda 1, 6 dhe 8 tetor kufizime energjie në disa zona në Sarandë

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 6 dhe 8 tetor do të stakohet energjia në Linjën 35kV Bistrica 2 – Saranda 1 dhe në NST Saranda 1. Pa energji do të mbeten këto zona në Sarandë:

6 tetor/09;00-16:00

Bërdenesh, Bateri, Periferia Sarandë, Çukë, Metoq, Gjashte, Shelegar, Bashkia Finiq: Bregas,Vrion, Vromero

8 tetor/ 09:00-14:00

Lukovë, Coraj, Ftere, Piqeras, Sasaj, Krekëz, Shenvasi, Nivic bubar