Remont në linjën 35kV Divjakë – Rrogozhinë dhe Kavaje – Rrogozhinë, 16 Shkurt kufizime energjie në disa zona në Kavajë

Për shkak të remontit të parashikuar në linjën 35kV Divjakë – Rrogozhinë dhe Kavaje – Rrogozhinë, në datën 16 Shkurt gjatë intervalit kohor 10:00-13:00 do të stakohet energjia në këto zona në Kavajë:

Rrogozhinë, Snaballaj, Karine, Dragonj, Rozenj, Senametaj, Bishti zhurit, Gose, Kalush, Lekaj, Met’hasanaj, Hemenrai, Thartor, Rrostej, Damarkaj, Gjysenkonie