Remont në linjën 35Kv Gjirokastra 2 – Grapsh, 6 prill pa energji disa zona

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 6 prill gjatë intervalit kohor 05:30-05:50 do të kryhen punime për riparimin e një avarie në linjën 35Kv Gjirokastra 2 – Grapsh.

Pa energji për 30 minuta do të mbeten këto zona në Gjirokastër

;Pjesërisht: Sektori Nepravishtë, Drino, Labovë, Suhë, Zagorie, Polican, Reza e Zeze, Derviçan, Fshati Grapsh, Dropulli I Poshtëm, Dropulli i Sipërm dhe konsumatoret private : Subjektet private 35/0,4kV Veko, Epipllo Dekor,Morpak, Elka, Gjirofarma, Kakavija, Amita, Pallas, Dervican, Alfa sh.a. (Glina), Subjektet private 35/0,4kV Teknotrof, Fresh, “Partner Ballkanika”, Ëoodpacker.