Remont në linjën 35kV Kafaraj –Povelçë dhe në linjën 35kV Tec Fier – Patos, 6-7 maj pa energji disa zona në Fier

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 6-7 maj do të kryhen punime në linjën 35kV Kafaraj –Povelçë dhe në linjën 35kV Tec Fier – Patos.

Pa energji do të mbeten këto zona në Fier:

6 maj/ 09:00-16:00

Pjesërisht: Levan, Bishan, Çerven, Boçova, Qarrë, Ferras, Bashkim, Pish poro

6-7 maj/08:00-16:00

Lagjet: Rërèz, Banaj, e Re, Gjorgovi, Lalaj,