Remont në linjën 35kV L30-12 Tec Fier – Pojan, 19 shkurt kufizime

Për shkak të remontit të planifikuar në linjën 35kV L30-12 Tec Fier – Pojan, dhe linjën 35kV L30 – 12/1 Pojan – Hoxharë, në datën 19 shkurt gjatë intervalit kohor 09:00-15:00 do të stakohet energjia në këto zona në Fier;

Pojan, Hoxharë e Vjetër, Dermenas, Hoxharë, Seman, Topojë