Remont në linjën 35kV L30-15 Lanabregas – Qafë Mollë dhe në NST Qafë Mollë, 19 mars kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Për shkak të remontit të parashikuar në linjën 35kV L30-15 Lanabregas – Qafë Mollë dhe në NST Qafë Mollë, në datën 19 mars gjatë intervalit kohor 10:00-15:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

Pjesërisht: Shkallë, Darshë, Qafë Mollë, Shupal, Selite e Malit, Zall Dajt, ShënGjergj, Verri, Zall Bastar, Murrize, Vilëz, Zgurë, Shënmëri, Dom, Fag, Derje