Remont në linjën 35kV L30 – 17 Tec Fier – Kafaraj, 29 tetor kufizime energjie në disa zona në Vlorë

Njoftim për abonentët Vlorë

Stakim, data 29-30 Tetor

Për shkak të remontit të planifikuar në linjën 35kV L30 – 17 Tec Fier – Kafaraj dhe në NST Vlora 1, në datat 29-30 tetor do të stakohet energjia⚡️ gjatë intervalit kohor 08:00-16:00.
Pa energji do të mbeten këto zona në Vlorë

29 tetor/Mifol, Skrofotinë, Panaja, Trevllazër, Akërni

30 tetor/Pjesërisht lagjet: “Kushtrimi”, “11 Janari”, Bestrovë, “Lirime”, “15 Tetori”